Nätverksträff i Stockholm 1 juni

När

1 juni 2023    
19:00

Event Type

Nätverksträff på plats i Stockholm

Vi är väldigt glada att kunna bjuda in dig till en kväll med givande samtal och förhoppningsvis en del spännande möten. Hjärtligt välkommen till vår nätverksträff som äger rum den 1 juni! Platsen är ännu inte satt, men det blir centralt så att så många som möjligt kan ta sig tid.

Kom och bredda ditt nätverk!

Vi tror starkt på kraften i samarbete och att dela kunskap och erfarenheter för att tillsammans inspirera och hjälpa varandra. Det är tillsammans som vi kan medverka till förändring och vi ser fram emot att höra era tankar och idéer! För att göra denna träff så givande som möjligt kommer vi att dela in oss i diskussionsgrupper, precis som vi tidigare gjort, och du som missade det behöver inte oroa dig för dessa träffar är som fristående avsnitt i en tokbra TV-serie.

Så låt oss mötas för nya samtal, perspektiv och inspiration! Du hittar anmälningslänken nedan. Tänk på att inte anmäla dig om du inte vet; vi har inte begränsat antal platser men vi anpassar platsen efter folkmängd så se till att blocka tiden i kalendern nu direkt. Det blir trevligt, hoppas vi ses! Du som är medlem hittar anmälningslänken i nyhetsbrevet och i Linkedin-gruppen.

Är du inte medlem?

Om du är sugen på att delta men inte är medlem så löser vi det. Du kan lätt gå med som medlem, läs mer om oss och ansök här, men om du är osäker kan du testa på medlemskap genom att anmäla dig och sedan tacka nej till fortsatt medlemskap lite längre fram när fakturan kommer. Det är enkelt.

Välkommen!

 

Dela detta inlägg