Gillet inkluderar engelsktalande medlemmar

Svenska Förpackningsgillet, allas vårt personliga förpackningsnätverk, vänder sig som bekant till professionella inom den svenska förpackningsbranschen. Med tiden har denna bransch blivit mer och mer internationell och många företag har numera engelska som officiellt språk på kontoret. Vår målgrupp talar inte längre bara svenska till vardags, och det är många som arbetar med förpackningar på den svenska marknaden som på grund av språkbegränsning effektivt exkluderas ur vårt nätverk.

Så kan vi inte ha det.

Styrelsen har beslutat att inkludera engelska i all kommunikation för att nå ut till fler förpackningsstjärnor i Sverige. Vi ska inte gå över till engelska som huvudspråk, utan vi ska komplettera svenskan med engelska när så är lämpligt.

Det svenska förpackningsnätverket i förändring

Svenska Förpackningsgillet har länge varit en hörnsten för yrkesverksamma inom den svenska förpackningsindustrin. Genom att nu inkludera engelska i vår kommunikation siktar vi på att nå ut till en bredare publik, särskilt de engelskspråkiga yrkesverksamma som är verksamma i Sverige. Vårt mål är att göra vårt förpackningsnätverk ännu mer inkluderande och tillgängligt för alla som vill vara en del av denna dynamiska gemenskap.

Nya möjligheter med vårt förpackningsnätverk

En av de mest uppskattade delarna av att vara med i vårt förpackningsnätverk i Sverige är deltagandet i våra unika Coffeebot Fika-sessioner. Dessa avslappnade, men samtidigt mycket värdefulla, virtuella kaffepauser ger medlemmarna en chans att diskutera branschtrender, dela erfarenheter och knyta kontakter i en informell miljö. Genom att införa engelska i dessa sessioner blir de nu tillgängliga för ännu fler, vilket leder till mer mångfald och rikare diskussioner.

Utökat nätverk genom mentorskap

Vi är också stolta över att erbjuda en mentorskapstjänst inom vårt förpackningsnätverk i Sverige. Denna tjänst är utformad för att stödja både nykomlingar och erfarna yrkesverksamma inom förpackningsindustrin. Genom att inkludera engelska i vår kommunikation, gör vi denna möjlighet tillgänglig för en ännu bredare grupp, vilket ger fler chansen att dra nytta av värdefulla mentor-adept-relationer.

Stärkta band och gemenskap

Att vara en del av Svenska Förpackningsgillets förpackningsnätverk i Sverige innebär att du blir en del av ett stort och växande community av yrkesverksamma som brinner för innovation, hållbarhet och kvalitet inom förpackningsbranschen. Genom att integrera engelska i vår kommunikation, öppnar vi dörrarna för fler att delta, dela med sig av sina unika perspektiv och bidra till att höja branschstandarderna.

Detta beslut att anta en tvåspråkig kommunikationsstrategi är ett viktigt steg mot att göra vårt förpackningsnätverk mer inkluderande. Genom att nå ut till engelskspråkiga yrkesverksamma expanderar vi inte bara vårt nätverk, utan vi berikar det också med nya idéer, perspektiv och möjligheter till tillväxt.

Vi välkomnar som alltid tankar och förslag på hur vi kan fortsätta att förbättra vårt förpackningsnätverk. Tillsammans bygger vi en starkare och mer inkluderande gemenskap som gynnar alla våra medlemmar.

Dela detta inlägg