Ska du till FACHPACK i september? Hämta din biljett via Svenska Förpackningsgillet, du hittar koden i nyhetsbrevet. Hittar du den inte så hör av dig till oss så hjälper vi dig.

FACHPACK 2024

FACHPACK är en av de ledande mässorna i Europa för förpackningsindustrin. Med över 40 års erfarenhet ger mässan en omfattande överblick över olika områden i branschen. På FACHPACK presenterar närmare 1200 utställare sina lösningar för både industri- och konsumentprodukter, med fokus på förpackningslösningar, hantering, tryck och logistik med hållbarhet som ett genomgående tema. FACHPACK fungerar som en trendbarometer för hela industrin och är en mötesplats för experter och branschkollegor, med TRANSITION IN PACKAGING som årets huvudtema.

Höjdpunkter för besökare

Mässans slogan ”We create the future” genomsyrar det omfattande besöksprogrammet på FACHPACK. Här fångas trender upp och nya idéer kläcks. I expertforumet PACKBOX kommer årets huvudtema ”Transition in Packaging” att ligga till grund för många spännande föreläsningar och diskussioner.

Kostnadsfri entré

Genom ett samarbete med FACHPACKs svenska representant Trade Fair Agency erbjuds vi på Svenska Förpackningsgillet kostnadsfri entre till FACHPACK.

Ange koden som du hittar i det utskickade nyhetsbrevet på www.fachpack.de/en/visit för att hämta ditt kostnadsfria entrékort. Hittar du inte nyhetsbrevet så sök i inkorgen, eller maila oss så löser vi det.

Hotell

Om du vill ha hjälp med förslag på hotellrum inför ditt besök på mässan så maila Marie, du hittar hennes kontaktinfo i nyhetsbrevet.

Varmt välkommen till FACHPACK 2024!

Inte medlem? Läs mer och gå med här. Värdet av entre till FACHPACK är ca 800 SEK, bara där har du sparat in på medlemsavgiften!

Dela detta inlägg