Vi hoppas att vi får chans att träffa dig på Empack på onsdag och torsdag, men särskilt på torsdag för då håller vi kombinerat höstmöte, nätverksträff och 50-årskalas precis efter att mässan stängt.
Du hittar anmälningslänk längre ner, och ta gärna med dig förpackningskompisar för vi har öppet för både medlemmar och icke-medlemmar.

Förberedelserna pågår för fullt, och vi är så taggade!

Gratis lunch på Empack via Gillet

Anmälningslänk hittar du i nyhetsbrevet och i Linkedingruppen. Lunchbiljetten hämtas sedan ut i mässans Business Point. 

På tal om lunch så hålls Pack@Lunch den 4 oktober kl 11:30 till 13:00. Mer info och anmälan hittar du här. Det kan vara fullbokat nu men reservlista finns.

På torsdag firar vi på Scandic Victoria Tower, vägg i vägg med Empack

Länk till eventet på hemsidan samt kalenderinbjudan hittar du här. Vi finns i en av lokalerna bakom hotellets reception från kl 17.
FYI; det går inte att gå innervägen så du går ut genom mässentrén, svänger höger och går ca 50 m.

Kom och fira med oss!

Kom och nätverka med oss efter mässan! Ta ett senare tåg, eller stanna en natt till, och ta chansen att träffas när vi ändå är så pass många medlemmar på samma ställe.
Den här träffen är öppen för både medlemmar och icke-medlemmar, så passa på att ta med dig en kollega och kom och säg hej. Vi i styrelsen ser så mycket fram emot att träffa så många medlemmar som möjligt!

Anmäl dig så får du nåt att äta också!

Anmäl dig via formuläret här eller klicka på knappen nedan. Länken ligger också överst i Linkedingruppen

Fånga oss på mässan!

Har du inte möjlighet att delta på träffen så hoppas vi att vi ses på mässan, nu har vi äntligen fått våra Gillet-kläder så att vi syns. Tveka inte att fånga oss för ett kort snack!

Dela detta inlägg