Det är därför vi har Gillet

Diskussionsträffen i veckan på temat KARRIÄR blev en kort och stor succé – kort, därför att det visade sig att vi lyft på locket till ett ämne som behöver långt mer än en timmes diskussioner. Vi hade en hel del deltagare denna gång, och vi var alla rörande överens om att ett till fristående möte behövs för att prata vidare.

Vi hann ändå avhandla en hel del. Ett mentorskap tog form, flera idéer om hur man får tag på folk, finslipar sitt CV eller väljer yrkesbana luftades och intresse för fysiska träffar kom upp på bordet. Och för att citera en av våra branschveteraner;

”Alla jobb jag har fått, har varit genom kontakter.”

Det är därför vi har Gillet. För kontakterna, tipsen och stödet, för nöjet att få dela med sig av gedigen kunskap och erfarenhet, och för nyttan av kunskapen (och en väg in i branschen).

Dela detta inlägg