Tema KARRIÄR

Datum: 28 mars 2023

Tid: kl 14-15

Adress: Digitalt. Länk till träffen skickas ut dagen innan. Blocka tiden i din kalender här. Du hittar anmälningslänken i nyhetsbrevet och i Linkedin-gruppen.

————

Dröm-matchningen 

Hur får man tag på praktikplats, drömjobbet, eller den där stjärnan till sin organisation?

Oavsett vilket, så gäller det att ha en plan och bra strategi för att synas i bruset. 

Alla ställs vi inför samma utmaning och vi lägger fokus på följande frågeställningar: 

  • Vad är bästa sättet att nå ut till förpackningsföretag?
  • Hur gör du för att sticka ut och synas i bruset?
  • Hur hittar företag rätt kompetens inom förpackningsbranschen? 

Har du bra tips och vill dela med dig av personliga erfarenheter eller bara nätverka, är du varmt välkommen. Hoppas vi ses! 

Kom och nätverka med oss!

Eftersom du är medlem i Gillet så är “nätverkande” uppenbarligen en punkt på listan över vad du önskar få ut av ditt medlemskap, men nätverka kan vi göra på olika sätt. Låt oss dela tankar och idéer med varandra! Gillet organiserar en digital nätverksträff där diskussionen står i centrum. Även du som inte känner behov av att bygga din karriär vidare har säkert erfarenheter och värdefulla idéer att dela med oss.

Diskussionsträff

Diskussionen är fri, men vi har några punkter att starta på så att ni kommer igång – om du har förslag på tema så tveka inte att meddela det när du anmäler dig (anmälningslänken finner du i nyhetsbrevet och i linkedingruppen).

Hur det går till

I skolorna hålls (eller hölls, under covid) ofta distansundervisning i Zoom, ett verktyg som tillåter tillfällig uppdelning i mindre diskussionsgrupper om ca 3-4 pers. Du behöver alltså inte hålla hov inför alla samtidigt. Kom och prata med oss över skärmen. Duka upp med eftermiddagsfika, sätt dig till rätta och häng med oss.

Det blir trevligt. Hoppas vi ses! Du som är medlem hittar anmälningslänken i nyhetsbrevet och i Linkedin-gruppen.
Gå till eventet och blocka tiden i din kalender: Events / digital nätverksträff 28 mars

Dela detta inlägg