Sommarhälsning från Gillet

Sommaren är här!

Äntligen är sommaren här och vi längtar efter ljusa dagar och semestern som sannolikt hägrar för de flesta av oss, men innan vi går på sommaruppehåll vill vi meddela att det finns saker att se fram emot även efter sommaren.

Gillets höstmöte på Scanpack

Nu när vi kan resa mer eller mindre obehindrat igen är det många som börjar blicka utåt i Europe efter mässor och annat kul att besöka, men vi behöver inte resa särskilt långt – för vissa av oss räcker kanske en promenad – för att ta oss till Scanpack i höst, där vi dessutom planerar att hålla Gillets höstmöte. Vi hoppas att så många som möjligt av oss är på plats så att vi kan träffas; det är ju ett tag sedan nu, om vi säger så.

Lägg sommarlugnet på att söka Åke Sahlins stipendium

Du som vill gå en kurs, åka på en mässa, ta tjänst som lärling hos en mästare i ett par veckor eller valfritt annat förpackningsrelaterat engagerande, du känner väl till Åke Sahlins stipendium? Om inte så kan du läsa mer om det här.

Sista ansökningsdag är 31 augusti 2022, så lägg gärna ett par lugna sommarstunder på att fundera på vad du skulle kunna uträtta med 10.000 kr extra.

PACKAGING OPEN GOLF WITH PACKAGING CUP

Tillsammans med tidningarna nord emballage och Packmarknaden vill vi gärna bjuda dig och en kund/kollega på en härlig golfdag den 19 augusti på FORSGÅRDENS GK utanför Kungsbacka. Antalet platser är begränsade till 72 startande, så ”först till kvarn” gäller. Mer info och anmälan här.

Sommaren står för dörren

Även om mässor och träffar IRL absolut är något att se fram emot, så hör allt det där hösten till. Just nu står vi på tröskeln till sommaren och om bara några dagar är det midsommar!

Vi i styrelsen vill önska alla medlemmar en hjärtligt glad midsommar och en fantastisk sommar, nu tar vi sommarlov och så hoppas vi att vi ses på Scanpack i höst.

Soliga hälsningar från Styrelsen

Dela detta inlägg