Tack för ett bra år!

Vi i styrelsen 2022 vill tacka alla våra fina medlemmar för ett bra och intressant år, vi ser fram emot många fler framöver!

Vi hoppas att du haft nytta av Gillet och ser fram emot 2023 lika mycket som vi, det kommer att bli ett spännande år. Gillet är under förändring (den bra sorten) och vi törs säga att vi räknar med att växa en hel del i medlemsantal. Tillsammans bygger vi Gillet, du och dina tankar och idéer är mycket viktiga och vi i styrelsen har alltid dörren öppen för dig.

Programmet för nästa år är inte färdigt, men som en liten teaser så kan vi avslöja att UPM Raflatac lovat oss en crash course i etikettdjungelns fantastiska värld (sådant som varje förpackningsperson bör ha hört minst en gång) innan vintern är över. Håll utkik!

God Jul
&
Gott Nytt År!

Dela detta inlägg