Bygg ditt eget varumärke med Svenska Förpackningsgillet

Det spelar ingen roll om du är nyexad förpackningsutvecklare, förpackningsexpert med egen konsultfirma och 30 år i branschen bakom dig – eller någonstans på solfjäderskalan däremellan – alla bygger vi vårt eget varumärke.

Trots sin storlek och omsättning så är branschen förhållandevis liten. Genom åren springer vi på varandra i nya roller, med nya färger och nya fokusområden, men vi känner ofta igen varandra och i det nätverkande som naturligt uppstår så byggs automatiskt vårt personliga varumärke – med eller utan vår medvetna inblandning.

Det personliga varumärket kan bli vår biljett till nya anställningar, nya samarbetspartners eller nya kontakter för framtida bruk. En del av oss är naturbegåvningar på området, en del av oss blir det med tiden, och en del av oss behöver tänka mer aktivt på det. 

Hur bygger du ditt eget varumärke? 

Eftersom du är medlem i Gillet så är “nätverkande” uppenbarligen en punkt på listan, men det kan vi göra på olika sätt. Låt oss dela tankar och idéer med varandra!

Gillet organiserar en digital nätverksträff där diskussionen står i centrum. Även du som inte känner behov av att bygga din karriär vidare har säkert erfarenheter och värdefulla idéer att dela med oss. 

Hur ska det här gå till, egentligen?

Oroa dig inte. I skolorna hålls (eller hölls, under covid) ofta distansundervisning i Zoom, ett verktyg som tillåter tillfällig uppdelning i mindre diskussionsgrupper. Du behöver alltså inte hålla hov inför alla samtidigt. Kom och prata med oss över skärmen. Duka upp med kvällsfika, sätt dig till rätta och bara häng med oss.

Det blir trevligt. Hoppas vi ses! Du som är medlem hittar anmälningslänken i nyhetsbrevet och i Linkedin-gruppen.

Är du inte medlem?

Om du är sugen på att delta men inte är medlem så löser vi det. Du kan lätt gå med som medlem, läs mer om oss och ansök här (anmälningslänken till nätverksträffen kommer i välkomstmailet), men om du är osäker kan du testa på medlemskap genom att anmäla dig och sedan tacka nej till fortsatt medlemskap lite längre fram när fakturan kommer. Det är enkelt.

Välkommen!

Dela detta inlägg